top of page
logo_stamed.png
Search

Na planetě nám záleží!

Změna klimatu je jedním z nejpalčivějších environmentálních problémů současnosti. Je způsobena uvolňováním skleníkových plynů, jako je oxid uhličitý, do atmosféry. Tyto plyny zadržují teplo a způsobují zvyšování globální teploty, což vede k různým dopadům na životní prostředí. Mezi ně patří stoupající hladina moří, extrémní výkyvy počasí a změny v ekosystémech.


Aby bylo možné změnu klimatu zlepšit, musí vlády i jednotlivci spolupracovat na snižování emisí a přechodu na obnovitelné zdroje energie.


V minulém roce jsme se na tento problém zaměřili i my a s hrdostí můžeme oznámit, že za rok 2022 jsme ušetřili 675 kg CO2. To odpovídá úspoře 4 821 ujetých kilometrů.


Děkujeme našim partnerům za udělení certifikátu, velmi si toho vážíme.


Certifikát -CO₂
.pdf
Download PDF • 558KB

Chcete se i vy podílet na ochraně našeho klimatu? Máme pro vás pár tipů, díky kterým můžete přispět k lepšímu životnímu prostředí i vy:


1. Redukovat, znovu použít, recyklovat: Snižte množství odpadu, který produkujete, opakovaně používejte předměty, kdykoli je to možné, a recyklujte vše, co můžete.

2. Šetřete energií: Vypínejte světla a elektroniku, když je nepoužíváte, používejte energeticky úsporné žárovky a odpojte spotřebiče ze zásuvky, když je nepoužíváte.

3. Sázejte stromy: Sázení stromů pomáhá snižovat znečištění ovzduší a poskytuje životní prostředí pro volně žijící živočichy.

4. Používejte obnovitelné zdroje energie: Investujte do obnovitelných zdrojů energie.


Tip na závěr: Mezi naše "zelené" produkty patří například pěnové antidekubitní matrace GREENLINE. S matracemi GREENLINE budete šetřit planetu i vy!





17 views
bottom of page