top of page
logo_stamed.png
Search

4 benefity váhy M-999-PTS

Pacientská vážící podložka M-999-PTS od anglického výrobce lékařských vah MARSDEN je jedinou vahou svého druhu na světě. Představuje revoluční novinku ve vážení imobilních pacientů a pacientů v kritickém stavu.


1) Získáte přesnou váhu pacienta


Největším přínosem této váhy je to, že umožňuje zdravotnickému personálu získat přesnou hmotnost pacienta (přesnost stupnice až 500 g).

Váha M-999-PTStřídu přesnosti měření III a rovněž je schválena jako zdravotnický prostředek podle směrnice o zdravotnických prostředcích (MDD 93/42 / EHS). To znamená, že zařízení splňuje přísné bezpečnostní požadavky.


2) Zjistíte přesné dávkování léků


U řady medikamentů, které jsou poskytovány během léčby je důležité znát hmotnost pacienta, to proto, aby mu byla podána přesná dávka léků. Některé běžně používané léky závislé na váze zahrnují IV paracetamol, gentomycin, vankomycin a mnoho dalších. Pokud se podá lék u kterého záleží na váze pacienta, aniž by byla získána jeho přesná hmotnost, může to vést k příliš nízké dávce, která se stane neúčinnou. Alternativně by to mohlo vést k nadměrné medikaci pacienta, což by mohlo vést ke škodlivým účinkům.


3) Důstojně zvážíte imobilní pacienty


Co se týče vážení imobilních pacientů, na trhu existuje celá řada vážících zařízení. Žádný z nich však není pro pacienta důstojný. Například zvedací váha zvedne jednotlivce do sedu a to může způsobit nepohodlí. Také postelové váhy mohou být neuvěřitelně těžkopádné při umístění pod kolečka a to pak může upoutat pozornost na pacienta v posteli. Váhu M-999-PTS lze použít s pacientem přímo v jeho posteli a včas.


4) Váhu lze použít při převozu pacienta


Jednou z hlavních výhod této podložky s možností zvážení klienta na lůžku je, že ji lze použít během laterálního přenosu. Tato váha byla navržena speciálně pro použití v době převozu pacienta. Pokud je například pacient přemisťován z vozíku na nemocniční lůžko, je to ideální okamžik pro získání jeho váhy.


29 views
bottom of page