top of page
logo_stamed.png
Search

Nový partner na koupací a sprchové systémy!

V našem sortimentu nově najdete produkty od francouzské značky Reval. Společnost vyvíjí a vyrábí široký sortiment produktů do sociální sféry i mimo ni.


Proč France Reval?

S více než 40letými zkušenostmi nabízí Reval Group bezkonkurenční sortiment asistovaných systémů koupání a sprchování, rehabilitačních bazénů Hydroterapie a transferového vybavení pro nemocnice, pečovatelské domy a soukromé osoby. Sortiment vyvažuje efektivitu a ergonomii s pohodlím a bezpečností a využívá pokročilé technologie k výrobě inovativních zařízení navržených pro lidi, kteří jej používají.



Mobilní sprchový systém RUBY

Jedním z mnoha produktů, kvůli kterým jsme se rozhodli navázat spolupráci s France Reval, byl právě systém díky kterému je snadnější poskytnout pravidelnou hygienu i ležícímu klientovi.


Díky zásobníku na vodu, ohřevu a následnému odčerpání vody je možné ležící osobu osprchovat přímo na lůžku. Přitom není potřeba další napojení na vodovod, pouze připojení do elektrické zásuvky.




Mobilní zvedací systémy

Mobilní pacientské zvedáky nyní nabízíme v širším spektru! Nově kromě klasického pacientského zvedáku, poskytujeme i zvedáky do koupelen. Zvedáky se sedačkou nebo lehátkem se dají umístit do velkého množství druhů van a usnadní hygienu osob s omezenou pohyblivostí.

Kromě toho stále nabízíme několik možností standardního pacientského zvedáku, který zaručí bezpečné přemístění imobilní osoby pomocí závěsného vaku.





Sprchovací lůžko nebo sprchovací křeslo

Ze sortimentu značky jsme pro Vás vybrali i unikátní sklopné a výškově nastavitelné sprchovací křeslo, nebo sprchovací lůžko s možností sklopení na bok pro snazší omyvatelnost.

Další informace o produktech můžete najdete zde nebo u našich regionálních manažerů.



197 views
bottom of page