top of page
logo_stamed.png
Search

Nový partner schodišťových sedaček!

Díky výhradnímu zastoupení nizozemské společnosti DeVi-Stairlifts B.V. se naše produktové portfolio rozšířilo o specializované schodišťové sedačky, kterou jsou vhodné pro domácí a sociální zařízení.


Proč DEVI?

Společnost DeVi-Stairlifts B.V. s téměř 40 lety zkušeností nabízí jedinečný sortiment schodišťových sedaček. Jejich schodišťové sedačky získaly na Dutch Design Week v Eindhovenu ocenění GIO (Good Industrial Design) a obdržely tak cenu Excellence Functionality Award. Kromě toho se schodišťové sedačky UP umístily na druhém místě v ceně veřejnosti na Dutch Design Week 2019!


V čem jsou schodišťové výtahy UP tak jedinečné?

Schodišťové sedačky UP se od ostatních schodišťových sedaček liší tím, že je lze demontovat. Jinými slovy, pokud chcete schodišťové sedačky přestěhovat nebo jen přemístit, jednoduše je rozeberete a přemístíte.

Kolejnice se skládá ze dvou částí - rovné kolejnice a 5° klínů, které lze sestavit do libovolného zakřivení tak, aby vyhovovaly vašemu schodišti. Montáž proto není zdlouhavá a výrobce nemusí ohnutou kolejnici předem připravovat. Všechny potřebné díly máme neustále skladem, pokud se zákazník rozhodne pro nákup, jsme schopni mu sedačku ihned namontovat.

Čalounění sedačky si můžete vybrat z celkem čtyř barev: antracitové, hnědé, koňakové a pískové. Jejich design je nadčasový a hodí se do každého interiéru. Součástí schodišťových výtahů je také ovládací joystick s tlačítkem STOP pro ovládání výtahu, zabudovaný mikrofon a bezpečnostní pás.


Příspěvek na zvláštní pomůcku

Nárok na příspěvek na zvláštní pomůcku poskytovaný na pořízení motorového vozidla nebo speciálního zádržního systému má osoba, která má těžkou vadu nosného nebo pohybového ústrojí, těžkou nebo hlubokou mentální retardaci charakteru dlouhodobě nepříznivého zdravotního stavu nebo autistickou poruchu s těžkým postižením s opakovanými závažnými projevy autoagrese nebo heteroagrese přetrvávajícími i přes zavedenou léčbu, a její zdravotní stav nevylučuje přiznání tohoto příspěvku.

Kompletní informace o příspěvku naleznete zde.





242 views
bottom of page